Tuiskunhaltijan kennel
Tuiskunhaltijan kennel


Kennel.fi

Hei, olen Päivi Haavisto koiraharrastaja Hattulasta Hämeenlinnan kupeesta. Minulla on tällä hetkellä kotona samojediuros Toivo (FI MVA Snowmist Zoom In North Wind) ja samojedinarttu Chili (Tuiskunhaltijan Chillaava Cheyenne) sekä kolme belgianpaimenkoiraa Ilo (FI AVA Finn Noir I-Doll), Lara (Finn Noir Lara Croft) ja Lumo (Finn Noir Queen Of Hope). Lisäksi minulla on kaksi sijoituskoiraa, samojedinartut Tessa (Tuiskunhaltijan Häikäisevä Hopealeijona) ja Jassa (Tuiskunhaltijan Ihqu Irokeesi). Jassan omistaa puoliksi Nina Jääskeläinen. Kasvatan samojedinkoiria kennelnimellä Tuiskunhaltijan. Nimi juontaa juurensa Tuisku-koirastani ja sen virallisesta nimestä (Idejomas Halti-Kumina). Tuisku oli emänä ensimmäiselle pentueelleni, joka syntyi toukokuussa 2006. Yhteensä olen kasvattanut kuusi pentuetta, joten kasvatustoimintani on hyvin pienimuotoista. Pyrin kasvattamaan terveitä, rodunomaisia sekä ulkonäöltään että luonteeltaan ja myös koiraharrastuksiin sopivia valkoturkkeja. Kasvateillani harrastetaan mm. agilityä, vetämistä, näyttelyitä ja rally-tokoa ja toki ne ovat myös rakkaita sohvanvaltaajia :) Pentueeni jalostustietojärjestelmässä: Tuiskunhaltijan pentueet

Rakkain oma harrastukseni on agility. Sitä harrastan belgianpaimenkoirieni sekä samojedieni kanssa. Toinen harrastukseni on rally-toko ja koiranäyttelyissä käyn lähinnä samojedieni kanssa. 

Agilityä ja rally-tokoa harrastan Etelä-Hämeen Koirakerho ry:ssä ja kuulun myös Suomen Samojedinkoirayhdistykseen sekä Suomen Belgiapaimenkoirayhdistykseen.

porukka2019elo               ilo_agi_jan18                               
Laumani eli Lumo, Ilo, Toivo ja Lara                     Ilon kanssa agilitykisoissa 
elokuussa 2019                                                          kuva: Juha Haavisto
                  

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy